Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 250 - 300 g di mozzarella sgocciolata, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 350 g di pasta corta, secca tipo maccheroncini
- olio per friggere
- 500 g di melanzane a cubetti (1-2 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2859 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla bolognese
3 godz. 15 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Sugo alla bolognese vegano
40 min
Rösti di verdure con crema ai funghi
1h 15min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50 min
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Contorno di carote e piselli
35 Min
Sformato di pasta
50 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Tagliolini alla zucca
1h 20 min