Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 8 gamberoni interi, con il guscio e puliti, le teste e le code separate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco, secco
-
400
g di passata di pomodoro
of 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 320 g di pasta secca tipo linguine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2485 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Curry verde di pollo
55 Min
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45 Min
Stufato di pollo alla senape
40min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Pasta con salsa al tonno
30 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2u. 20min
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min