Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 8 gamberoni interi, con il guscio e puliti, le teste e le code separate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco, secco
-
400
g di passata di pomodoro
of 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 320 g di pasta secca tipo linguine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2485 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mississippi Cake chiara
1 Std. 15 Min
Pasta con salsa al tonno
30min
Pepata di cozze
55min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Farfalle con vongole e pomodorini
Geen beoordelingen
Penne con le cozze
Geen beoordelingen
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Spaghetti alla carbonara
30min
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45min
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min