Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carota a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 150 g di carne trita di manzo
- 150 g di carne trita di maiale
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate delicatamente
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 foglia di alloro, fresca
- 320 g di pasta secca all'uovo tipo pappardelle
- 300 g di ricotta
- 30 g di burro a pezzi (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2875 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 Min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Pasta con salsa al tonno
30 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Salame di cioccolato
3 Std. 15 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Piselli con prosciutto
30 Min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Frittata di zucchine
40 Min
Sbrinz, grattugiato
Geen beoordelingen