Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
150 - 200
g di funghi porcini freschi, a fette
of 50 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 min. e strizzati - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2337 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min
Polpette di carne in salsa di funghi
35min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Paté di olive
10 分钟
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 dk
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Insalata di mare
Geen beoordelingen
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 Min