Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolla, tagliata a spicchi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola o fresca
- 200 g di petto di pollo, a dadini
- 200 g di carne di manzo, a dadini
- 200 g di carne di maiale magra, senza nervi, a dadini
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di cognac o brandy
- 50 g di farina
- 200 g di latte
- 24 - 30 cannelloni, secchi
Besciamella
- 60 g di burro
- 60 g di farina
- 750 g di latte
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
Doratura in forno
- 50 g di formaggio, grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2019 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 29.44 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 27.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in crosta
1 Std. 15 Min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Polpette al sugo
45min
Salmone con salsa alla senape e all'aneto
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Brunsli di Basilea
8h 40min
Biscotti milanesini
3h
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Knöpfli
50min
Salsa french dressing
20 Min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min