Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 70 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di polpa di agnello magra a cubetti (2 cm x 2 cm)
- 1 foglia di alloro secca o fresca
- 80 g di pomodori ciliegino a metà
- 60 g di olive nere, denocciolate a metà
- 100 g di vino bianco, secco
- 50 g di acqua + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 450 g di pasta secca tipo spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpe
1h 15min
Sugo alla bolognese
3u. 15min
Bucatini all'amatriciana
45min
Filetto di maiale al forno con riso
1h 20min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Geen beoordelingen
Parmigiana di melanzane
2h
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Lasagne al forno
2h 30min
Minestrone
45min
Lasagne classiche
2u. 5min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Geen beoordelingen