Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 65 g di burro, a pezzi
- 35 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
Ripieno
- 250 g di formaggi a pasta semidura (circa 60 g di ciascuno, per es. Gruviera, Emmental, Appenzeller e Grana Padano)
- 400 g di latte intero
- 100 g di panna
- 40 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 30 g di burro
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe
- 4 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1601 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 16.68 g
- Koolhydraten
- 20.16 g
- Vetten
- 26.17 g
- Vezels
- 0.83 g
Alternatieve recepten
Insalata di patate
1h 5 min
Cake bagnata all'arancia
1 godz. 30 min
Purea di patate
45 min
Piccata di pollo su ratatouille
40 min
Condimento allo yogurt
10 min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Muffin di mela e limone al vapore
1h 5 min
Lasagne classiche
2 godz.
Soufflé di spinaci e uova
35 Min
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Cornetti al prosciutto
35 Min
Tiramisù
5h 40min