Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 65 g di burro, a pezzi
- 35 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
Ripieno
- 250 g di formaggi a pasta semidura (circa 60 g di ciascuno, per es. Gruviera, Emmental, Appenzeller e Grana Padano)
- 400 g di latte intero
- 100 g di panna
- 40 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 30 g di burro
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe
- 4 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1601 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 16.68 g
- Koolhydraten
- 20.16 g
- Vetten
- 26.17 g
- Vezels
- 0.83 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Torta marmorizzata
2 godz.
Crostata di cipolle e formaggio
1h 15min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Crêpes
1h 15min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Sformato di pasta
50min
Insalata di salsiccia e formaggio
10 dk
Insalata di pasta
35min
Insalata arcobaleno veloce
10 dk