Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 65 g di burro, a pezzi
- 35 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
Ripieno
- 250 g di formaggi a pasta semidura (circa 60 g di ciascuno, per es. Gruviera, Emmental, Appenzeller e Grana Padano)
- 400 g di latte intero
- 100 g di panna
- 40 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 30 g di burro
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe
- 4 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1601 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 16.68 g
- Koolhydraten
- 20.16 g
- Vetten
- 26.17 g
- Vezels
- 0.83 g
Alternatieve recepten
Formaggio a fette cotto al forno
35min
Torta salata alle verdure
1h
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Geen beoordelingen
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Crema Thermomix®
45min
Sformato di zucchine
1h 10 min
Salsa olandese
30min
Crema al sidro dolce
Geen beoordelingen
Torta di carote
1h 10 min
Zuppa di farina alla basileese
1h 10 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min
Torta di carote argoviese
2 Std.