Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
cucchiaino di lievito secco (4 g)
of 10 g di lievito fresco - 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 500 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1000 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1h 45min
Pane ticinese
1h 50 min.
Crema Thermomix®
45min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Bastoncini alle nocciole
1h 50 min.
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pane per toast
3 Std.
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min