Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 300 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 20 - 60 g di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 391 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
panini al latte
2 godz. 5 min
Impasto per pizza
1h
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane per toast
16h
Crema Thermomix®
45min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Pane paesano
3 Std.
Focaccia al rosmarino
2h 30min