![Pane di frumento e farro Pane di frumento e farro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EF6F97EE-352C-45BA-8087-9AD66F0DAE25/Derivates/7FFD2305-8B36-474E-A5BE-B27E9BA68C4A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 793 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pane rustico
2 Std.
Pane tipo ciabatta
1sa 45 dk
Torta di mele
1hod.
Pane tipo ciabatta
1sa 45 dk
Preimpasto per pane
24h 30min
Pan brioche
9 godz. 30 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2 Std.
Pane paesano
3 Std.
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Geen beoordelingen
Pane integrale
Geen beoordelingen