Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 793 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane di segale vallesano
10h
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Grissini
1h 20min
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane paesano
3 Std.