Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta frolla come da ricetta base
- 150 g di mandorle tostate
- 150 g di zucchero
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 2 uova
- 50 g farina + q.b.
-
1
cucchiaino zucchero vanigliato fatto in casa
of ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 250 g di confettura di albicocche (o gusto a piacere)
- 40 g di mandorle affettate a lamelle, tostate (optioneel)
- Voeding
- per 1 fette
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Crostata di mele
1h 15min
Mousse di tonno
5min
Besciamella
15min
Läckerli di Basilea
1h 10 min
Bastoncini alle nocciole
1h 50min
Pane all'aglio
15min
Torta americana al cioccolato
2h 30min
Delizie di mela e meringa
2h
Panini farciti al salmone e cavolo cinese
15min