Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di miglio
- 100 g di amaranto
- 50 g di riso
- 150 g di grano saraceno
- 600 g di acqua
- burro, per imburrare
- pangrattato, senza glutine per spolverizzare (vedere consigli)
- 100 g di farina di castagne
- 50 g di semi di lino
- 50 g di semi di girasole
-
2
cucchiaini di farina di carrube
of 2 cucchiaini di gomma di guar - 1 bustina di lievito secco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Pane paesano
3 Std.
Crostata alle mele
1h
Pane rustico
2sa
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Pane rustico
2sa
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane rustico
2sa
Torta della nonna
4 godz.
Pizzette alle erbe aromatiche
Keine Bewertungen
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2sa 35 dk
Pane di segale vallesano
10 Std.
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min