Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di chicchi di grano
- 320 g di acqua, fredda
-
¾
di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
of 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (30 g) - 200 g di latticello
- 150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 291 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Pan Brioche
5 Std.
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11u.
Pane veloce
1sa 15 dk
Brodo vegetale in pasta vegano
1sa
Pan Brioche
8 Std.
Pane rustico
2 Std.
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Pane di segale vallesano
10 Std.
Pane paesano
3sa
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane integrale
Geen beoordelingen