Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- farina di semola di grano duro, per spolverizzare
- 30 g di farina, per spolverizzare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ticinese
1h 50 min
Pane paesano
3sa
Pane vodese con croce
13h 30min
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Pane rustico
2sa
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Croissant con ripieno di noci
Geen beoordelingen
Pizza diavola
Geen beoordelingen
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Pane di segale vallesano
10 Std.
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min