Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preimpasto per pane
-
⅛
g di lievito fresco (2.5 g)
of ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di sciroppo di malto d'orzo
of 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Pane veloce
1 godz. 15 min
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane rustico
2h
Pane per toast
16h
Grissini
2h
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Pane integrale
Geen beoordelingen
Pane paesano
3 Std.
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min