![Pane tipo ciabatta Pane tipo ciabatta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D0D1C02F-DF08-4CB6-A654-5850EFD0E4EA/Derivates/0D01E049-633B-4A88-B894-F01AADC4F739.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preimpasto per pane
-
⅛
g di lievito fresco (2.5 g)
of ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di sciroppo di malto d'orzo
of 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Pane veloce
1h 15min
Impasto per pizza
1h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Panini per hamburger
1h 45min
Gnocchi di patate
1h 30min
Croissant
7sa 30 dk
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30min
Focaccia alla farina di farro
Geen beoordelingen
Gnocchi di patate
1h 15min
Omini di pomodori
Geen beoordelingen
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Confettura classica
55min