Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preimpasto per pane
-
⅛
g di lievito fresco (2.5 g)
of ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di sciroppo di malto d'orzo
of 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Impasto per pizza
1 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Geen beoordelingen
Gelato al rabarbaro
36 Std. 25 Min
Tiramisù
5h 40 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Burro
Geen beoordelingen
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Focaccia con acciughe
Geen beoordelingen
Focaccia al rosmarino
2h 30min