Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- olio di oliva per ungere
- 200 g di semola di grano duro
- 350 g di acqua, tiepida
- 15 g di lievito fresco (⅓ di cubetto)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 400 g di farina per pane
Farcitura
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori perino, a fette (4 mm)
- 1 spicchio di aglio, a fettine
- 1 cucchiaio di origano, secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Kipferl alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Focaccia di patate
2h 50min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30min
Pizza Margherita
2 Std.
Cosce di dama
Geen beoordelingen
Mini calzoni
1 Std. 20 Min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza ai peperoni
1h 55min
Pane bigio in casseruola
2h 25 min
Torta soffice al cioccolato
1 Std. 30 Min