Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- olio di oliva per ungere
- 200 g di semola di grano duro
- 350 g di acqua, tiepida
- 15 g di lievito fresco (⅓ di cubetto)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 400 g di farina per pane
Farcitura
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori perino, a fette (4 mm)
- 1 spicchio di aglio, a fettine
- 1 cucchiaio di origano, secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con pomodori ciliegino
2h
Muffins con gocce di cioccolato
1 Std.
Biscotti al burro
50 min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Pane al latte
2h 20min
Panzerotti alla romana
55min
Pizza frescolina
1h 40 min
Pizza quattro stagioni
Geen beoordelingen
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4 Std. 20 Min
Brownies al cioccolato
45 min
Cookies al cioccolato
Geen beoordelingen
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min