Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito fresco
of 3 cucchiaini di lievito secco (12 g) - 120 g di latticello (vedere varianti)
- 150 g di farina manitoba + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 291 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane contadino
19h
Pane di frumento e farro
12 Std.
Pane bigio in casseruola
2u. 25min
Pane rustico
2h
Marmellata di prugne per la dispensa
55 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane rustico
2h
Pan Brioche
8 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane integrale in cassetta
4hod.
Pasta frolla
1h 50 min
Pane paesano
3 Std.