Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito fresco
-
15
g di sciroppo di malto d'orzo
of 15 g di miele o di zucchero - 450 g di farina integrale
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 439 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Pane ticinese
1h 50 min
Pane alle olive
2h 20min
Pane rustico
2h
Pane di frumento e farro
12h
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Grissini
2h
Pane rustico
2h
Pane di segale vallesano
10 Std.
Pane integrale al vapore
2h
Pane integrale
Geen beoordelingen
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane paesano
3h