Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di lievito fresco
- 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano secco (o fresco, a piacere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza
1h
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Frullato di frutta
5min
Purè di patate
45min
Focaccia alle olive
2h 20min
Gnocchi di patate
1h 30min
Frullato di frutta
10min
Minestrone
45min
Pizza Margherita
2h
Biscotti soffici al pistacchio
Geen beoordelingen
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Tiramisù
5sa 40 dk