Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- farina di grano q.b.
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
of 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2711 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 33.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes
1h 20min
Pasta Choux
2 godz.
Crema pasticcera
15 dk
Panini per hamburger
1 godz. 45 min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Pasta all'uovo
1h
Focaccia al rosmarino
2sa 30 dk
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Piadina romagnola
15 dk
Panini Pita
2 godz.