Apparaten en Accessoires
Preimpasto per pane
Voorbereiding 5min
Totaal 24u. 30min
100 g
Ingrediënten
-
⅛ g di lievito di birra fresco (2.5 g)
-
250 g di acqua
-
500 g farina per pane
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
7.7 g
Calorieën
950 kJ /
227 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
2.36 g
Koolhydraten
50.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le mie ricette con thermomix
198 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Impasto per pizza
1 Std.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane rustico
2 Std.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Cornetti al cioccolato
3 Std. 35 Min
Pane integrale
Keine Bewertungen
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane paesano
3 Std.