Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g di mandorle con la pelle, intere
Impasto e riso al latte
- 115 g di zucchero
- 250 g di farina
- ¼ di cucchiaino di sale
- 150 g di burro, freddo, a pezzi
- 1 uovo
- 100 g di riso a chicco corto (ad es. camolino, originario)
- 400 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 200 g di confettura di albicocche
Ripieno
- 2 albumi d'uovo
- 2 pizzichi di sale
- 75 g di burro, morbido, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
Finitura
- 2 cucchiai di zucchero a velo, per spolverizzare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2889 kJ / 691 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Salsa french dressing
20 min
Biscotti milanesini
3h
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Riso casimiro
45 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Torta di carote
1h 10min
Brunsli di Basilea
8h 40min
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Geen beoordelingen
Stelle alla cannella
1 godz. 30 min
Torta soffice al cioccolato
1 godz. 30 min