Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 4 - 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 250 g di acqua + q.b.
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di scalogno a metà
- 3 spicchi di aglio
-
1
peperoncino rosso piccante piccolo, senza semi
(optioneel)
of ⅓ di cucchiaino di peperoncino rosso secco (optioneel) - 50 g di vino bianco, secco (optioneel)
- 120 g di pomodori ciliegino a metà
- 40 - 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 350 g di pasta secca, tipo penne o pasta corta di formato simile
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpe
1h 15 min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Crema al caffè
15 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Geen beoordelingen
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Geen beoordelingen
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Penne all'arrabbiata
Geen beoordelingen
Linguine ai gamberoni
30 min