Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 60 g di farina
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Involtini di pollo con salsa di pomodoro
Geen beoordelingen
Tiramisù
5h 40min
Arancini di riso
3h 5min
Polpette al sugo
45min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Involtini di carne con verdure
1h
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Pollo al limone
50min
Polpette di carne in salsa di funghi
35min