Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 60 g di farina
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate
45 Min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Insalata di riso
1 Std.
Impasto per pizza
1 Std.
Panna montata
10 min
Polpette al sugo
45 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Involtini di carne con verdure
1 Std.
Salsiccia con lenticchie e verdure
1 Std.
Funghi all'aglio
20 min