Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Pecorino romano, a pezzi (3 cm)
- 1 peperoncino rosso, piccante
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta di maiale, a dadini (2 cm)
-
400
g di pomodori pelati, in scatola
of 300 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 360 g di pasta (bucatini, spaghetti o linguine)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti al tonno
40 Min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Salsa al pomodoro
40 Min
Pesto alla genovese
20min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45min
Sugo al tonno
45min