Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla, in quarti (circa 1 cipolla)
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 200 - 300 g di pancetta a cubetti (5 mm)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 500 - 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di paprica, affumicata, in grani
of 1 cucchiaino di paprica dolce - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 350 g di spaghetti, medio spessore (n.3-5)
- Parmigiano, in scaglie per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 15.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 dk
Bucatini all'amatriciana
45 dk
Contorno di riso al pomodoro
30 dk
Bucatini all'amatriciana
45 dk
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Riso al pomodoro
30 dk
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Bucatini all'amatriciana
45 dk
Pasta in brodo
35min
Penne al tonno
35min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 dk
Spaghetti al tonno
40 dk