Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 1000 g di vongole, pulite
- 400 g di acqua, fino a raggiungere 750 g di liquidi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pomodori ciliegino, a metà
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo farfalle di ottima qualità
- 15 g di pinoli interi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Linguine al salmone e vodka
20min
Lasagne al forno
2h 30min
Pizza Margherita
2 godz.
Riso al pomodoro one-pot
30 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30 min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Fusilli alle cozze piccanti
Keine Bewertungen
Insalata di pasta alle verdure
1 godz.
Penne al tonno
35 Min
Pollo al limone
50 Min