Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di acqua, fino a raggiungere 700 g di liquidi
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate di ottima qualità
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con salsa al tonno
30 min
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10 min
Verdure ripiene
1sa 20 dk
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Geen beoordelingen
Torta al cioccolato e cocco
40 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Pizza Margherita
2sa
Spaghettini ai peperoni
50 min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min