Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 4 - 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 250 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva, + q.b.
- 30 g di scalogno, a metà
- 3 spicchi di aglio
-
1
peperoncino rosso piccante, piccolo, senza semi
of ⅓ di cucchiaino di peperoncino secco piccante - 50 g di vino bianco secco
- 120 g di pomodorini, a metà
- 40 - 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 350 g di pasta secca tipo penne o pasta corta di formato simile
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini all'amatriciana
45min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Pas d’évaluation
Insalata di verdure con marinata al lime
15 Min
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Torta noci e caffé al vapore
1 Std. 10 Min
Spaghettini ai peperoni
50min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Insalata di pasta alle verdure
1h
Pizza ai peperoni, spinaci e uova.
1 godz. 45 min