Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Involtini di carne e verdure
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (circa 15 g), le foglie lavate e asciugate
- 20 g di cetriolini sott'aceto
- 360 g di carote, davon 80 g in Stücken (3 cm) und 450 g in Scheiben (5 mm)
- 40 g di pane, a pezzi (3 cm)
- 4 fette di carne di manzo, grandi, per arrosti arrotolati (circa 150 g l’una), battute finemente
- 1 cucchiaio di senape
- 1 pizzico di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 8 fettine di pancetta
- 700 g di acqua
- 300 g di patate, a cubetti (2 cm)
- 300 g di cavolo rapa, tagliato a fiammifero (1 cm x 3 cm)
Salsa
- 1 cucchiaio di farina
- 100 g di vino rosso
- 200 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 1 pizzico di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 4 gambi di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2010 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette al sugo
45 dk
Gelato al pistacchio
10ωρ. 35 λεπτ.
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1sa 30 dk
Filetto alla Wellington natalizio
3 godz. 30 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1sa 30 dk
Scaloppine ai funghi
40min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Salsa al pomodoro
40min
Gelato alla nocciola
5h 20min
Polpette di carne in salsa di funghi
35min
Pollo con asparagi e riso
45 dk
Roastbeef
55 min