Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 600 g di semola di grano duro
- 100 g di patate, cotte, a pezzi
- 320 g di acqua, tiepida
- 2 cucchiaini di sale
-
15
g di lievito fresco
of ½ bustina di lievito secco
Farcitura
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 100 g di peperone giallo, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di peperone rosso, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di zucchina, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di melanzana, a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di basilico, fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Sugo alla bolognese vegano
40min
Crostata alle mele
1h
Pane alle olive
2h 20min
Nasi goreng
Geen beoordelingen
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Torta glassata al cioccolato al vapore
1h 30min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Lecca lecca al cioccolato bianco e cocco
Geen beoordelingen