![Pizza di patate con verdure Pizza di patate con verdure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/885DA67F-6562-4A4A-BE1A-EFE175D39CB5/Derivates/B60AEB53-804B-471A-84AE-DC4B24C479A2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 600 g di semola di grano duro
- 100 g di patate, cotte, a pezzi
- 320 g di acqua, tiepida
- 2 cucchiaini di sale
-
15
g di lievito fresco
of ½ bustina di lievito secco
Farcitura
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 100 g di peperone giallo, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di peperone rosso, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di zucchina, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di melanzana, a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di basilico, fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1891 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Crostata al rabarbaro
55 Min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pane di frumento e farro
12h
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 Std. 30 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.
Panini allo yogurt con sesamo
1 Std. 30 Min
Focaccia con pomodori
40 Min