Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 3 - 4 peperoncini, secchi, rossi
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di cosciotto d'agnello, disossato, a cubetti (4 cm)
- 1 cucchiaino di curcuma, in polvere, secca
- 1 cucchiaio di garam masala
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di brodo vegetale
- 400 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 250 g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi
- 1 cucchiaino di miele
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 4 rametti di aneto fresco, le foglie lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Geen beoordelingen
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Geen beoordelingen
Brodo di pollo in pasta
Geen beoordelingen
Papet vaudois
55min
Soupe de chalet
40 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Soufflé di spinaci e uova
35 Min
Zuppa cinese di noodles e funghi
Geen beoordelingen
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Spiedini di tacchino
1 Std.
Gulash di patate
1 Std.
Spezzatino di agnello
1h 45min