Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 3 - 4 peperoncini, secchi, rossi
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di cosciotto d'agnello, disossato, a cubetti (4 cm)
- 1 cucchiaino di curcuma, in polvere, secca
- 1 cucchiaio di garam masala
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di brodo vegetale
- 400 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 250 g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi
- 1 cucchiaino di miele
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 4 rametti di aneto fresco, le foglie lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato con patate e champignon
1h
Filetto di maiale in crosta
1h 15min
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Geen beoordelingen
French Dressing
15min
Zuppa di noodle tailandese
35 min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Filetto alla Wellington natalizio
3h 30min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Geen beoordelingen
Mele con zabaione al sidro
40min