Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di formaggio affumicato (es. scamorza affumicata, Edam affumicato), a pezzi (4-5 cm)
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva, + q.b.
-
300
g di cuori di carciofo
of 300 g di cuori di carciofo - 100 g di vino bianco
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 180 grammi di pasta secca tipo cannelloni (circa 16 cannelloni)
Salsa al pomodoro
- 40 g di gambi di sedano, a pezzi
- 30 g di cipolla
- 40 g di carota, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
-
400
g di pomodori in scatola
of 400 g di pomodori maturi - 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2997 kJ / 715 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coulis di frutta
10 Min
Maionese
5 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Limone caldo
10 Min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Cotechino e lenticchie
1h
Pesto alla genovese
20 Min
Crostata al Vin cuit
Geen beoordelingen
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Hummus
5 Min
Stufato di manzo all’orientale con couscous
40 min