Compatibele versies
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagi con patate
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 5 g di burro, non salato (optioneel)
-
650
g di patate novelle, piccole (v. Consigli)
of 650 g di patate, a pasta gialla densa, a pezzi (2 cm) - 1000 - 1500 g di asparagi bianchi, pelati dalle punte in giù e senza le estremità legnose
Salsa olandese allo yogurt
- 150 g di burro, non salato, a pezzi
- 180 - 200 g di yogurt greco (circa 10% di grasso)
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di senape
- 2 cucchiaini di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2288 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 672 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35 Min
Cake al limone
1h 5min
Torta di carote argoviese
2h
Insalata di patate
1h 5min
Polenta ticinese
45 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3h 15min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 Std. 30 Min
Salmone con asparagi e grano
40 Min
Succo di primavera
Brak ocen
Burro alle erbe aromatiche
5min
Zuppa d'orzo grigionese
55min