Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e
asciugate -
1
mazzetto di coriandolo fresco, le foglioline lavate e
asciugate - 3 scalogni, a metà
- 4 spicchi di aglio
- 2 cucchiai di origano, secco
- 1 cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato essiccato
- 60 g di aceto di vino bianco
- 200 g di olio di oliva
- 25 g di succo di limone
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Composta di pere e zafferano
Geen beoordelingen
Cornetti al formaggio
Geen beoordelingen
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Geen beoordelingen
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1 Std.
Torta salata alle verdure
Geen beoordelingen
Curry panang
45 Min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Geen beoordelingen
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Dolcetti con le prugne
Geen beoordelingen
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Brownies
1 Std.