![Risotto végétarien Risotto végétarien](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E1951F79-37CD-4E11-8BD3-96F284D41B52/Derivates/d224cf50-73dc-463d-88c8-6825ff16855d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, coupée en 2
- 150 g de courgette, en tronçons
- 60 g de carotte, coupée en 4
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 120 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 90 g de tofu fumé, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de crème de soja
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Bolognaise de soja
40min
Couscous végétarien
35 Min
Gratin de lentilles corail
1h 20 min
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2h
Riz complet aux légumes, lait de coco et noix de cajou
1 Std.
Risotto de quinoa à la provençale
30min
Hachis de légumes au boulgour
1h 15min
Couscous végétarien
35 Min
Curry au tofu fumé
40min
Chili sans viande
1 Std.
Chili végétarien
1 Std. 5 Min
Lentilles corail et quinoa au curry
25min