Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 150 g de tomates séchées
- 20 g d'huile d'olive
- 550 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 150 g de vin blanc
- 1300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de cœurs d'artichaut en conserve, coupés en dés
- 2 c. à soupe de pesto de basilic
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1160 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto parfumé aux herbes
30 min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1j
Risotto aux asperges
35 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1j
Risotto méditerranéen à l'orge
55 Min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40 min
Risotto de quinoa à la provençale
30 min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min