Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les légumes
- 400 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en bâtonnets
-
150
g de petits pois frais
of 150 g de petits pois surgelés - 200 g de poivron rouge, coupé en cubes
- 250 g de chou-fleur, détaillé en petits bouquets
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 160 g de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
- 1 - 2 c. à café de curry en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le crumble
- 150 g de farine de blé
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 80 g de noix de cajou grillées, non salées
La sauce
- 200 g de yaourt à la grecque
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 15 gouttes de jus de citron
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2129 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry végétarien
45 Min
Crumble aux légumes du soleil
1 Std. 15 Min
Chili sans viande
1 Std.
Dhal
1h 40 min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40min
Chili végétarien
1 Std. 5 Min
Curry de légumes au lait de coco
50 Min
Crumble épicé de légumes
1 Std. 15 Min
Gratin de lentilles corail
1 Std. 20 Min
Pastilla veggie
1 Std. 15 Min
Korma veggie aux noix de cajou
55 Min
Cheesecake salé au poivron
45 Min