Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 80 g de courgette, coupée en morceaux
- 50 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de graines de céréales en mélange, type marque Tipiak
- 60 g de vin blanc sec
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1622.2 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Fettucine vegan au chou-fleur
1 Std.
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 Min
Risotto en rouge et vert
1 Std. 10 Min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 Min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1h 5min
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Dahl de pois cassés à la patate douce
13h 25min
Quinoasotto
35 Min