Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 80 g de courgette, coupée en morceaux
- 50 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de graines de céréales en mélange, type marque Tipiak
- 60 g de vin blanc sec
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1622.2 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 min
Crumble style indien
1h
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Croquettes de céréales au beaufort
50min
Risotto en rouge et vert
1h 10 min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1h 5 min
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50min
Quinoasotto
35 min
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min