Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
TM31 TM5 TM6

Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic

3.7 (159 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 gousses d'ail pelées
  • 40 g d'huile d'olive
  • 300 g d'aubergine en petits dés avec la peau (1 moyenne)
  • 400 g d'eau
  • 250 g de pâtes sèches, type penne
  • du sel
  • 4 c. à soupe de ricotta
  • 2 c. à soupe de basilic frais, haché, frais ou surgelé

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1539 kJ / 367 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
43 g
Vetten
15 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten