![Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EDA1AC66-2013-4164-A332-5CAB2076A630/Derivates/8e4fa0b2-df2a-4cae-bf29-3e98eb3241cf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 gousses d'ail pelées
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'aubergine en petits dés avec la peau (1 moyenne)
- 400 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches, type penne
- du sel
- 4 c. à soupe de ricotta
- 2 c. à soupe de basilic frais, haché, frais ou surgelé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1539 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Pâtes à la feta, tomates et olives
25min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45min
Pâtes complètes, sauce au basilic
30min
Pâtes à la norma
1 Std. 45 Min
Pâtes aux poireaux et champignons
35min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1h 5min
Penne aux champignons et fromage à tartiner
30min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Tagliatelles au basilic, courgette et pignons
35min