![Kastanien-Radicchio-Kuchen Kastanien-Radicchio-Kuchen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D1A79D1A-501E-4CC2-921B-5BFA15D510CE/Derivates/29ee564b-4bea-4b4c-ac66-1d0e6c5db6fd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 70 g Wasser, kalt
- 170 g Mehl Type 550
- 100 g Kastanienmehl
- 1 TL Salz
- 120 g Butter, in Stücken
Füllung
- 40 g Pinienkerne
-
80
g Scamorza, in Stücken
of 80 g Bergkäse, in Stücken - 350 g Radicchio, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 2 Eier, davon 1 Ei getrennt
- 10 g Paniermehl
- 100 g Sahne
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min
Fenchel-Risotto
40min
Risotto milanese
35min
Grünkohl-Risotto
40min
Polenta
30min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1h 20min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Polenta mit Wurzeln und Seelachsfilet
50min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Fenchelpesto
10min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1h 20min
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1h 15min