![Fenchel-Pakora Fenchel-Pakora](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F9855AE-F3C9-4305-AC45-6E2510ABC57D/Derivates/2a457634-9b4a-4d66-85ee-dba503f226c4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 180 g Wasser
- 350 - 400 g Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)
- Mehl zum Wenden
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 808 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Fladenbrot-Päckchen mit Gurkensalat und Baba Ganoush
40min
Pudla mit Spinat und Paneer
1h
Weinblätter mit Hirsefüllung und Joghurtsauce
2h
Pak Choi mit Shimejipilzen (青菜炒鸿喜菇)
20min
Paneer
5u. 30min
Kimchi
120hod.
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45min
Rote Bete Tikki
1h
Sambhar
1 godz. 10 min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1h 15min
Grünkohl-Paprika-Salat
1h 15min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50min