![Harissa sauce Harissa sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62D06A45-AC1F-41D9-BA04-54C7B799799E/Derivates/dceb0afc-3df9-4ef9-ac04-716f1c30a061.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g caraway seeds
- 30 g cumin seeds
- 250 g fresh red chillies, cut into halves lengthwise, seeds removed
- ½ tsp salt, adjust to taste
- 4 garlic cloves
- 70 g tomato purée (concentrated)
- 20 g red wine vinegar
-
2
tsp smoked paprika powder
of 2 tsp sweet paprika powder - 80 g extra virgin olive oil
- 1 pinch freshly ground black pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 5530 kJ / 1274 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 108.9 g
Alternatieve recepten
Carrot halwa
1hod. 5min
Pilaf with fragrant tarka
1 godz. 20 min
Jeera rice (Cumin rice)
20 Min
Mint and peanut chutney
35 min
Pilau rice
30min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Sambhar
1hod. 5min
Harissa
20 Min
Besan ki burfi
5 Std. 5 Min
Gobi masala
30min
Coriander chilli chutney
5min
Amritsari dal
26 godz.