Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño oil
- 4 jalapeño chillies, trimmed and deseeded
- 50 g vegetable oil
- 1 ½ tbsp sesame oil
- ⅛ tsp cumin seeds
- ½ tsp raw sugar
Watermelon gazpacho
- 700 g watermelon flesh, deseeded and cut into pieces (4-5 cm)
- 20 g red onion
- 40 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (4-5 cm)
- ½ Lebanese cucumber, ½ cucumber cut into small dice, for garnishing
- 1 garlic clove
- 1 tbsp red wine vinegar
- 40 g olive oil
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- fresh basil, smaller leaves, for garnishing
- 10 ice cubes
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 903.3 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 35 mg
Alternatieve recepten
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 Min
Sun-dried tomato tartare
15min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20min