Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, cut in halves
- olive oil, for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- ground cinnamon, plus extra for garnish
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breast, skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricot, pitted, cut in quarters
- 80 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - toasted pine nuts, plus extra for garnish
- 2 lemons, preferably organic, zest and juice
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1997 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 Std.
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 Min
Moroccan harira and chicken soup
1h
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Moroccan chicken and couscous
45 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 Std. 40 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min