Apparaten en Accessoires
Aubergine papeton with tomato coulis
Voorbereiding 20min
Totaal 2u.
6 portions
Ingrediënten
Papeton
-
aubergines cut in pieces (approx. 3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
slightly salted butter for greasing
-
wheat flour for dusting
-
eggs4
-
semi-skimmed milk50 g
-
salt3 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
hot water for bain-marie
Tomato coulis
-
garlic cloves3
-
white onions cut in halves100 g
-
olive oil30 g
-
ripe tomatoes cut in halves600 g
-
caster sugar1 tsp
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
salt3 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh basil leaves chopped10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8 g
Calorieën
1089 kJ /
262 kcal
Vetten
19 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Provence on your table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Macarons with Pistachio Ganache
Keine Bewertungen
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Savoury Crayfish Éclairs
1 Std. 20 Min
Falafel
24 Std.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 Min
Squid à la provençale
55 Min
Lemon Avocado Sauce
35 Min
Pollock Croquettes with Olives
1 Std. 40 Min
Apricot yoghurt dip with curry
10 Min