Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Papeton
- 1000 g aubergines, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- slightly salted butter, for greasing
- wheat flour, for dusting
- 4 eggs
- 50 g semi-skimmed milk
- 3 pinches salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
- hot water, for bain-marie
Tomato coulis
- 3 garlic cloves
- 100 g white onions, cut in halves
- 30 g olive oil
- 600 g ripe tomatoes, cut in halves
- 1 tsp caster sugar
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 3 pinches salt
- 2 pinches ground white pepper
- 10 fresh basil leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1sa
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1sa
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1sa 30 dk
Boeuf bourguignon
1sa 30 dk
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Crema catalana
40 dk
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 dk
Orange curry dressing
10 Min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min