Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g rundergehakt
- 2 el olijfolie
- 1 wortel, in stukken (ong. 100 g)
- 1 selderstengel, in stukken (ong. 50 g)
- 1 sjalot, gehalveerd (ong. 30 g)
- 250 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 650 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 el groentebouillon - 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 15 g boter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2241 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaanse risotto
40 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30 min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30 min
Spaghetti carbonara
40 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Pasta met prei en ajvar
30 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Preiquiche
1h 45 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 godz. 10 min