Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g rundergehakt
- 2 el olijfolie
- 1 wortel, in stukken (ong. 100 g)
- 1 selderstengel, in stukken (ong. 50 g)
- 1 sjalot, gehalveerd (ong. 30 g)
- 250 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 650 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 el groentebouillon - 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 15 g boter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2241 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Worst met erwtenrisotto
30min
Spaanse risotto
40min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Zomerse pastasalade
30min
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Preiquiche
1h 45min
Miso carbonara udon noedels
25 min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Viscurry
35 Min
Alpengratin
50min