Compatibele versies
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
of 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
of 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Sauerkraut soup
50 Min
Cheese soufflés
30min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Green goodness soup
10 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40 min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Minestrone
40 Min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Revithia (chickpea soup)
24h 40 min
Cream of mushroom soup
20min
Vegan parmesan shards
3 godz. 55 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15 min