Compatibele versies
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
of 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
of 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Pineapple parcels
1sa
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1sa
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Curried lentils and steamed pumpkin
1sa 15 dk
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25 dk
Spiralised vegetable soup
9h
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Tuscan bean soup
30 dk
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Cream of mushroom soup
20min