Suppenfleisch in Tomatensauce  (番茄炖牛腩)
TM6 TM5

Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)

2.6 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 10 g neutrales Öl
  • 50 g Porree, in Ringen (1 cm)
  • 2 Chilischoten, getrocknet, in Ringen (2 mm)
  • 500 g Tomaten, geviertelt
  • 700 g Rindfleisch (z.B. Schulter), in Würfeln (3 cm)
  • 50 g Rotwein, trocken
  • 100 g Wasser
  • ½ Zimtstange
  • 2 Sternanis
  • 2 TL Salz
  • 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1388 kJ / 332 kcal
Eiwitten
38 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
17 g
Vezels
1.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten