Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 10 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 2 Chilischoten, getrocknet, in Ringen (2 mm)
- 500 g Tomaten, geviertelt
- 700 g Rindfleisch (z.B. Schulter), in Würfeln (3 cm)
- 50 g Rotwein, trocken
- 100 g Wasser
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 2 TL Salz
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1388 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1sa
Udon-Nudeln mit Gemüse (炒乌龙面)
40 dk
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1sa
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50 Min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 Min
Shiitake-Hackfleisch-Sauce (香菇肉酱)
50 Min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 dk
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1sa
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 dk
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min