Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomates, bien mûres et coupées en morceaux
- 55 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de concombre, épluché et coupé en morceaux
- 65 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de vinaigre balsamique
- 10 g de sucre en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 brins de persil frais
- 100 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 310 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Caviar d'aubergine "express"
20 min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho de tomate
20 min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2hod.
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2hod. 30min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 Std.